INFORMACIÓ IMPORTANT DEL DESAFIAMENT

LLOC

Pavelló Municipal de Martorell (Av. de Fèlix Duran i Canyameres, 1. Martorell). Localitza-ho!

HORARI

De 16.00 a 21.00 hores (a partir de les 21.15h entrega de trofeus).

CATEGORIES PARTICIPANTS

Benjamí, Aleví i Infantil

INFORMACIÓ DE L'INSCRIPCIÓ

  • Places limitades. Màxim 20 porters inscrits per categoria
  • Admissió per ordre d'inscripció
  • Data límit d'inscripció: dilluns, 8 de juny de 2020

PREU

15€ Porters amb llicència federativa

MATERIAL

Tots els assistents rebran, inclòs a la matrícula, el següent material:

  • SAMARRETA
  • TROFEU (als 3 primers classificats de cada categoria)

LES REGLES

1. L’espai de joc és de 10x10 amb dues porteries enfrontades.

2. Cada partit té una durada de 3 minuts.

3. El porter podrà fer gol amb la mà o amb el peu i tindrà quatre segons com a màxim per posar la pilota en joc.

4. Només es podrà parar i llançar dins de la zona delimitada per a aquest cas. Si el llançament es realitzés fora d’aquesta zona, quedaria invalidat i passaria la possessió al porter contrari. Si s’atura la pilota fora d’aquesta zona, es sancionarà l’acció amb gol.

5. Si el porter rebutja la pilota i surt per qualsevol lloc dins del seu mig camp mantindrà la possessió; si en canvi rebutja a camp contrari, tindrà la possessió l’altre porter i si la pilota no surt del camp, sí podrà llençar des de qualsevol lloc del seu camp, sense esperar que arribi a la zona de llançament establerta.

6. El porter que rebutja la pilota no pot sortir de la seva zona d'acció a intentar agafar la pilota abans que passi el mig camp, si ho fes , es donaria la possessió de la pilota a l’altre porter.

7. Es crearan grups de participació en funció del número de porters inscrits i aquests competiran en format de lligueta a una única volta. Es determinarà a cada competició els classificats de cada grup per les fases eliminatòries.

8. La classificació de grups tindrà els següents criteris: partit guanyat (3 punts), partit empatat (1 punt), partit perdut (0 punts).

9. En cas d’empat es tindrà en compte aquest ordre: punts totals, enfrontament directe, menys gols encaixats, més gols marcats i llançament de moneda.

10. A les semifinals, a les finals de consolació i a la final; si esgotat el temps el resultat és d'empat, guanyarà el porter que primer faci un gol, sempre igualant el número de llançaments dels dos porters; si passat un minut no hi ha gol, es procedirà al llançament de penal de desempat des del punt de mitja pista.

11. Els àrbitres i cronometradors seran membres de la Federació Catalana que serà qui tingui la última paraula en moments de desacord entre els dos porters.

12. Es fomentarà el bon ambient i l’esportivitat. Qualsevol conducta antiesportiva farà que el porter quedi fora de la competició.

13. Tots els participants accepten aquestes normes i es comprometen a seguir-les.


Per qualsevol dubte i/o incidència, pots contactar amb nosaltres a desafiament@fcf.cat.